VALUE PROPOSITION

BertConsulting.be helps companies discover hidden potential and growth by training and coaching people,
 providing unique development solutions and supporting business activities.
These services combined with a flexible, personal, pay for performance based and tailor-made
approach will drive your business towards new success.

PEOPLE DEVELOPMENT

Er zijn 3 belangrijke stappen in de ontwikkeling van talenten: Training, Coaching en Autonome Zelfevaluatie.

Om tot het uiteindelijke doel te komen, medewerkers die zichzelf autonoom verbeteren, is het belangrijk de juiste vaardigheden op de meest efficiënte manier aan te leren via Trainingen op maat.

Een ‘On the Job’ begeleiding d.m.v. coaching is de snelste weg, met een blijvend effect op lange termijn, om vaardigheden aan te leren en te verfijnen.

Ik garandeer u een maximaal rendement door Trainingen op maat van uw activiteiten en een Coaching met maximale impact.

CONSULTING

Door een uitgebreide ervaring als Training Manager, First & Second Line Sales Manager en Project Manager kan ik binnen uw bedrijf of departement de continuïteit en stabiliteit waarborgen door tijdens een welbepaalde periode de dagdagelijkse taken uit te voeren en voor de nodige begeleiding te zorgen.

Wenst u binnen uw organisatie een Development Proces op te stellen? Ik begeleid u in de opstart, opvolging en evaluatie. Ik biedt u een prijs aan op basis van de behaalde resultaten. Ondertussen kan u zich focussen op uw kerntaken terwijl uw bedrijf groeit.

ON DEMAND

Kopen en verkopen, het is een passie. Dient u een iets aan te kopen of te negotiëren? U wil het potentieel van uw product testen bij een nieuwe doelgroep? Een nieuw product lanceren? Ik doe het voor u.

De markt analyseren, potentiële klanten zoeken, prospectie… Indien gewenst doen we dit op basis van Pay for Performance.

Rekrutering is een aparte discipline en vereist de nodige ervaring. Denkt u de geschikte kandidaat gevonden te hebben? Ik breng de competenties en vooral de attitude voor u in kaart terwijl u zich concentreert op uw prioriteiten.